Aanvragen VOG Onderwijs

Gebruik onderstaand formulier om een VOG voor het onderwijs aan te vragen. Je kan via dit formulier geen andere VOG aanvragen dan eentje voor specifiek het onderwijs. Wil je op basis van een andere screening een VOG aanvragen dan verwijzen we je graag door naar mijnvogaanvraag.nl zodat je keuze hebt in je screening profielen. Ben je echter docent en/of werkzaam specifiek in het onderwijs dan kan je gebruik maken van onderstaand formulier.

Gegevens aanvrager
Functie (40 karakters) (waarop de aanvraag betrekking heeft: bijv. docent, onderwijsassistent, stagiaire, roostermaker, vrijwilliger, schoonmaak)
@
Gegevens organisatie / instelling **
** Mits van toepassing! Is de aanvraag voor jou persoonlijk laat dan organisatie gegevens leeg en we vragen je VOG aan vanuit Mijnvogaanvraag.nl Tevens dient de organisatie in Nederland gevestigd te zijn.
Bijzondere omstandigheden
De locatie waar de werkzaamheden worden verricht kan van belang zijn bij de beoordeling van de aanvraag. Bijvoorbeeld voor iemand die schoonmaakwerkzaamheden verricht, is de locatie waar de werkzaamheden worden uitgevoerd van belang. Indien dit gebeurt op bijvoorbeeld een kinderdagverblijf zal dit anders worden beoordeeld dan wanneer schoonmaakwerkzaamheden worden verricht in een kantoorpand.

* dient ingevuld te worden